Το νέο σας χαμόγελο είναι μόνο η αρχή.

Μελέτες έδειξαν ότι, χωρίς συγκράτηση, τα ευθειασμένα δόντια μπορούν να επανέλθουν προοδευτικά στην αρχική τους θέση. Φορώντας συγκρατητήρες Vivera μετά τα παραδοσιακά σιδεράκια ή τη θεραπεία με Invisalign, σημαίνει ότι διατηρείτε τα δόντια σας στη νέα θέση, προστατεύοντας το χαμόγελο και την επένδυσή σας.

Πρωτοποριακή τεχνολογία

Οι συγκρατητήρες Vivera κατασκευάζονται ειδικά για σας με την ίδια τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται για τους νάρθηκες Invisalign. Απολαμβάνετε μια ακριβή και άνετη εφαρμογή.

30% πιο ανθεκτικό

Το αποκλειστικής χρήσης υλικό των συγκρατητήρων Vivera είναι κατά 30% πιο ανθεκτικό από τα άλλα κορυφαία διαφανή υλικά συγκράτησης και σας βοηθάει να διατηρήσετε το χαμόγελό σας. Μειώνει επίσης τον κίνδυνο ρωγμής ή θραύσης του συγκρατητήρα, κάτι που σημαίνει ότι έχετε έναν πιο ανθεκτικό συγκρατητήρα στον οποίο μπορείτε να βασίζεστε.

Είτε έχετε χρησιμοποιήσει νάρθηκες Invisalign είτε παραδοσιακά σύρματα και σιδεράκια, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους συγκρατητήρες Vivera. Συζητήστε με τον ιατρό Invisalign ο οποίος θα σας εξηγήσει γιατί ο συγκρατητήρας Vivera είναι μια κατάλληλη επιλογή για να προστατέψετε το χαμόγελό σας.