Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η θεραπεία Invisalign;
Τι είναι η θεραπεία Invisalign;
Η θεραπεία Invisalign είναι η διαδικασία της χρήσης μιας σειράς διαφανών, αφαιρούμενων ναρθήκων που σταδιακά ισιώνουν τα δόντια σας. Χωρίς σιδεράκια και σύρματα, και κανέναν από τους περιορισμούς που συνοδεύουν τα μεταλλικά σιδεράκια. 
Από τι κατασκευάζονται οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign και τι όψη έχουν;
Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από εύκαμπτο πλαστικό - συγκεκριμένα, ένα πατενταρισμένο θερμοπλαστικό υλικό που ονομάζεται SmartTrack και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη θεραπεία Invisalign. 
Πώς θα ισιώσει η θεραπεία Invisalign τα δόντια μου;
Ο ιατρός Invisalign θα δημιουργήσει ένα μοναδικό, ψηφιακό πρόγραμμα θεραπείας που θα απεικονίζει τις ακριβείς κινήσεις των δοντιών σας. Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign σχεδιάζονται έτσι ώστε να εφαρμόζουν τη σωστή δύναμη στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή με βάση το πρόγραμμά σας. Ο ιατρός Invisalign θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα για να παρακολουθεί την πρόοδό σας και να διασφαλίσει ότι οι νάρθηκές σας εφαρμόζουν σωστά. 
Ποια είναι τα κύρια οφέλη της θεραπείας Invisalign;

Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κυριολεκτικά αόρατοι - μπορεί να μην προσέξουν ότι τους φοράτε. Μπορείτε να τους αφαιρέσετε για να φάτε και να πιείτε, να βουρτσίσετε τα δόντια ή να χρησιμοποιήσετε οδοντικό νήμα ή για ειδικές περιστάσεις. Δεν υπάρχουν μεταλλικά στηρίγματα ή σύρματα που μπορεί να ερεθίσουν το στόμα σας ή να σπάσουν. 

 

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από πατενταρισμένο υλικό SmartTrack, το οποίο είναι πιο άνετο και παρέχει καλύτερη εφαρμογή.1 Οι νάρθηκες Invisalign κόβονται επίσης με βάση τη γραμμή των ούλων σας για άνεση και εμφάνιση. Όντας το πιο προηγμένο σύστημα διάφανου νάρθηκα στον κόσμο,2 έχουμε βελτιώσει με επιτυχία πάνω από 17 εκατομμύρια χαμόγελα,3 συμπεριλαμβανομένων 4.5 εκατομμυρίων χαμόγελων εφήβων. 

Είναι εγγυημένο ότι θα έχω ίσια δόντια με τη θεραπεία Invisalign;
Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό, γι' αυτό η θεραπεία Invisalign ξεκινά με μια επίσκεψη σε έναν πιστοποιημένο ιατρό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο ιατρός Invisalign θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τι μπορεί να κάνει η θεραπεία Invisalign για το χαμόγελό σας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα θεραπείας, αλλά σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε τους θεραπευτικούς σας στόχους με τον ιατρό Invisalign.
Για ποιον είναι η θεραπεία Invisalign;
η θεραπεία Invisalign να είναι κατάλληλη για εμένα;
Η θεραπεία με Invisalign μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση τόσο για ενήλικες όσο και για εφήβους που αναζητούν μια σχεδόν αόρατη μέθοδο για να βελτιώσουν το χαμόγελό τους. Οι καινοτομίες και οι τεχνολογικές εξελίξεις μας καθιστούν δυνατή την επίλυση σχεδόν όλων των συνηθισμένων προβλημάτων ευθειασμού και δήξης, από απλά έως πολύπλοκα - και όλα αυτά χωρίς να διακόψετε την πολυάσχολη ζωή σας. Και, χάρη σε μια διακριτική μπλε κουκκίδα στο εξωτερικό του νάρθηκα του έφηβου, οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το παιδί τους φοράει επαρκή χρόνο τους διαφανείς νάρθηκες. 
Ποια είναι η διαδικασία θεραπείας;

Η θεραπεία Invisalign ξεκινά με μια επίσκεψη σε έναν ιατρό εκπαιδευμένο από την Invisalign. Ο ιατρός Invisalign θα αξιολογήσει το χαμόγελό σας και, στη συνέχεια, θα χαρτογραφήσει ένα ακριβές, προσαρμοσμένο πρόγραμμα ψηφιακής θεραπείας που παρουσιάζει βήμα βήμα τη μεταμόρφωση του χαμόγελου σας. 

Μόλις αποδεχτείτε την θεραπεία σας, θα δημιουργηθούν οι μοναδικοί σας νάρθηκες. Θα φοράτε κάθε σετ ναρθήκων για 20 έως 22 ώρες την ημέρα, και θα τους αλλάζετε με ένα νέο σετ ναρθήκων κάθε 1 έως 2 εβδομάδες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού Invisalign. Κάθε σετ ναρθήκων θα μετατοπίσει απαλά και σταδιακά τα δόντια σας στη θέση τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα θεραπείας σας, για να φτιάξουν το όμορφο νέο σας χαμόγελο. 

Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη θεραπεία με Invisalign;

Μπορείτε να βρείτε έναν εκπαιδευμένο ιατρό Invisalign κοντά σας χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό μας πρόγραμμα εντοπισμού. Για την καλύτερη εμπειρία, αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε το σωστό ιατρό Invisalign για εσάς - κάποιον που σας κάνει να νιώθετε άνετα και έχει την εμπειρία που αναζητάτε.

Αρκετοί ιατροί Invisalign προσφέρουν δωρεάν την πρώτη επίσκεψη. Για την καλύτερη εμπειρία, αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε το σωστό ιατρό Invisalign για εσάς - κάποιον που σας κάνει να νιώθετε άνετα και έχει την εμπειρία που αναζητάτε. 

Μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε οδοντίατρο ή ορθοδοντικό για θεραπεία Invisalign;

Πολλοί ορθοδοντικοί και οδοντίατροι είναι εκπαιδευμένοι ιατροί Invisalign, αλλά δεν είναι όλοι. Οι ορθοδοντικοί και οι οδοντίατροι που θέλουν να προσφέρουν θεραπεία Invisalign πρέπει να ολοκληρώσουν εξειδικευμένη εκπαίδευση. 

Μπορείτε να βρείτε έναν εκπαιδευμένο ιατρό Invisalign κοντά σας χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό μας πρόγραμμα εντοπισμού.

Τι πρέπει να έχω στην πρώτη επίσκεψη στον ιατρό
Έχετε έτοιμες τις ερωτήσεις σας (έχουμε μια λίστα έτοιμη για να ξεκινήσετε εδώ). Θα πρέπει επίσης να προσκομίσετε οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε σχετικά με το ιστορικό των δοντιών σας. 
Τι να αναμένω κατά τη διάρκεια της επίσκεψης

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο ιατρός Invisalign θα συζητήσει μαζί σας τους στόχους σας και θα εξετάσει το χαμόγελό σας για να προσδιορίσει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Ο ιατρός Invisalign μπορεί επίσης να σας μιλήσει για το πόσο γρήγορα θα μπορούσατε να πετύχετε το νέο σας χαμόγελο, καθώς και για το ατομικό σας κόστος θεραπείας.

Ο ιατρός Invisalign πιθανότατα θα σας προτείνει να προγραμματίσετε έναν οδοντικό έλεγχο και καθαρισμό πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία Invisalign, για να εξασφαλίσει ότι τα δόντια και τα ούλα σας είναι σε καλή κατάσταση και για την τιμή της θεραπείας.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η θεραπεία;
Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή σας και πόσο συχνά φοράτε τους νάρθηκές σας. Ο ιατρός Invisalign θα καθορίσει με ακρίβεια πόσο καιρό θα χρειαστεί η θεραπεία σας με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Κατά μέσο όρο, ο χρόνος θεραπείας Invisalign είναι 12 έως 18 μήνες,4 αν και μπορεί να ξεκινήσετε να βλέπετε αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. 
Πόσο συχνά θα αλλάζω τους νάρθηκες Invisalign;
Ο ιατρός Invisalign θα σας πει πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε με νέους νάρθηκες Invisalign (αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ατομικό σας πρόγραμμα θεραπείας). Πολλοί ιατροί Invisalign προτείνουν την αλλαγή των διαφανών ναρθήκων Invisalign εβδομαδιαίως ή κάθε δεύτερη εβδομάδα. 
Πόσες ώρες την ημέρα πρέπει να φοράω τους νάρθηκες Invisalign;
Για καλύτερα αποτελέσματα, φοράτε τους νάρθηκες Invisalign 20 έως 22 ώρες την ημέρα, και αφαιρέστε τους μόνο για φαγητό, ποτό, βούρτσισμα των δοντιών και οδοντικό νήμα. 
Πόσο συχνά θα έχω ραντεβού με τον ιατρό Invisalign;
Ο ιατρός Invisalign θα προγραμματίσει τακτικά ραντεβού, συνήθως περίπου μία φορά κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ο στόχος αυτών των επισκέψεων είναι να διασφαλίσει ότι η θεραπεία σας Invisalign προχωρά όπως έχει προγραμματιστεί. 
Ο ιατρός Invisalign μου ανέφερε τα «Προσαρτήματα». Τι είναι και γιατί θα τα χρειάζομαι για τη θεραπεία Invisalign;

Η θεραπεία σας Invisalign μπορεί να απαιτεί Προσαρτήματα SmartForce, μικρά σχήματα στο χρώμα του δοντιού που προσαρτώνται στα δόντια σας. 

Αυτά τα σχήματα χρησιμεύουν ως λαβές, προσφέροντας στους νάρθηκες κάτι για να ασκήσουν πάνω του πίεση απαλά για να κινούνται τα δόντια σας με τη σωστή δύναμη και είναι αυτά που καθιστούν δυνατές τις περίπλοκες κινήσεις των δοντιών χωρίς σιδεράκια. Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign ταιριάζουν καλά και σφίγγουν γύρω τους, κατά συνέπεια είναι σχεδόν απαρατήρητα. 

Παρόλο που δεν χρειάζονται όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν διάφανους νάρθηκες Invisalign Προσαρτήματα SmartForce, αν τα χρειάζεστε, ο ιατρός Invisalign θα τους συνδέσει στα δόντια σας στην αρχή ή κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας και θα τους αφαιρέσει όταν δεν χρειάζονται πλέον. 

Πόσο κοστίζει η θεραπεία Invisalign και ποιες είναι οι επιλογές πληρωμής;
Πόσο κοστίζει το Invisalign;

Ο ιατρός Invisalign θα καθορίσει την τιμή της θεραπείας σας με βάση την πολυπλοκότητα του περιστατικού και πόσους νάρθηκες μπορεί να χρειαστείτε.

Ορισμένοι ιατροί Invisalign μπορεί να προσφέρουν δωρεάν την αρχική επίσκεψη και διευκόλυνση πληρωμής για να κάνουν τη θεραπεία Invisalign πιο προσιτή για εσάς.

 

Γιατί να επιλέξω την θεραπεία Invisalign
Πόσα άτομα έχουν χρησιμοποιήσει διάφανους νάρθηκες Invisalign;
Πάνω από 17 εκατομμύρια,3 εκ των οποίων περισσότερα από 4.5 εκατομμύρια έφηβοι, έχουν χρησιμοποιήσει διάφανους νάρθηκες Invisalign για να αλλάξουν το χαμόγελό τους.
Πώς διαφέρει η θεραπεία Invisalign από τις άλλες θεραπευτικές επιλογές

Η θεραπεία Invisalign είναι το πιο προηγμένο σύστημα διαφανούς νάρθηκα στον κόσμο,2 που υποστηρίζεται από περισσότερες από δύο δεκαετίες καινοτομίας. 

Σε αντίθεση με τα σιδεράκια, οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι αφαιρούμενοι και στην ουσία αόρατοι. Δεν έχουν σύρματα και σιδεράκια, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βουρτσίζετε τα δόντια σας και χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα. Και μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά. 

Και δεν υπάρχει άλλος διάφανος νάρθηκας από υλικό SmartTrack. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία κάνει την μετακίνηση των δοντιών σας πιο προβλέψιμη5 και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το χαμόγελο που θέλετε έως και 50% πιο γρήγορα.6 

Μάθετε περισσότερα για τηΔιαφορά Invisalign ή δείτε τονσυγκριτικό διάγραμμα θεραπείας

Πόσο χρονών είναι η εταιρεία πίσω από τους διάφανους νάρθηκες Invisalign;
Η Align technology, inc., η εταιρεία που φτιάχνει τους διάφανους νάρθηκες Invisalign ιδρύθηκε το 1997. 
Τι γίνεται αν είχα σιδεράκια ή άλλο είδος οδοντιατρικής εργασίας;
Αφού αφαίρεσα τα σιδεράκια μου, τα δόντια μου μετατοπίστηκαν. Μπορεί να το διορθώσει αυτό η θεραπεία Invisalign;
Ναι, οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign μπορούν να θεραπεύσουν σχεδόν όλα τα κοινά προβλήματα ευθειασμού των δοντιών, από απλά έως πολύπλοκα. Αρκετά άτομα που προηγουμένως είχαν σιδεράκια επιλέγουν τη θεραπεία Invisalign ως τη διακριτική λύση για να βελτιώσουν το χαμόγελό τους όταν διαπιστώσουν ότι τα δόντια τους έχουν μετατοπιστεί πίσω. 
Έχω πορσελάνες ή θήκες. Λειτουργούν οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign σε αυτή την περίπτωση;
Εξαρτάται. Συζητήστε με τον ιατρό Invisalign σχετικά με την οδοντιατρική εργασία που έχετε κάνει στο παρελθόν, όπως πορσελάνες και θήκες και ο ιατρός σας θα αξιολογήσει τις ατομικές σας ανάγκες. 
Έχω γέφυρες σε αρκετά δόντια. Θα έχουν αποτέλεσμα οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign;

Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign έχουν σχεδιαστεί για να μετακινούν κάθε δόντι ξεχωριστά. Επειδή η γέφυρα συνδέει δύο ή περισσότερα δόντια, οι διάφανοι νάρθηκες ενδέχεται να μην είναι αποτελεσματικοί. 

 

Πώς θα επηρεάσει η θεραπεία Invisalign τη ζωή μου;
Θα μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι φοράω νάρθηκες;
Οι νάρθηκες Invisalign είναι σχεδόν αόρατοι. Μπορεί να μην παρατηρήσουν καν ότι τους φοράτε, κάτι που κάνει τη θεραπεία Invisalign να ταιριάζει τέλεια με τον τρόπο ζωής σας. 
Μπορώ να βγάζω τους νάρθηκές μου όποτε χρειάζεται;
Ναι, μπορείτε να αφαιρείτε τους νάρθηκες Invisalign για φαγητό, ποτό, βούρτσισμα και οδοντικό νήμα. Μπορείτε να τους αφαιρείτε για ειδικές περιστάσεις, όπως γάμος, συνέντευξη εργασίας ή για να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα ή όργανο. Απλά θυμηθείτε να τους φοράτε 20 έως 22 ώρες την ημέρα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. 
Υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορώ να τρώω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;
Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι αφαιρούμενοι, κατά συνέπεια δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι μπορείτε να φάτε (γεια σου ποπ κορν!). Με τα συνηθισμένα σύρματα και σιδεράκια, υπάρχει μια μεγάλη λίστα φαγητών που δυστυχώς δεν μπορείτε να απολαύσετε, επειδή μπορεί να προκαλέσουν ζημιά ή να κολλήσουν στα σιδεράκια.
Είναι επώδυνη η θεραπεία Invisalign;

Η θεραπεία με Invisalign μετακινεί τα δόντια σας εφαρμόζοντας μια απαλή, σταθερή πίεση, Μερικά άτομα αισθάνονται μια προσωρινή δυσφορία τις πρώτες ημέρες που φορούν ένα νέο σετ ναρθήκων. Συνήθως το περιγράφουν ως ένα αίσθημα «πίεσης» και είναι φυσιολογικό - είναι σημάδι ότι οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign λειτουργούν και μεταμορφώνουν το χαμόγελό σας. 

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή αντιμετωπίζετε συνεχή δυσφορία. 

Μερικές φορές όταν αφαιρώ τους νάρθηκές μου, νοιώθω ότι τα δόντια μου είναι χαλαρά. Είναι φυσιολογικό;
Ναι. Καθώς οι νάρθηκες Invisalign μετατοπίζουν σταδιακά τα δόντια σας στη σωστή τους θέση, τα ούλα σας ξαναχτίζονται γύρω από κάθε δόντι καθώς κινείται. Φροντίστε να μιλήσετε στον ιατρό σας Invisalign για τυχόν ανησυχίες. 
Θα εξακολουθήσει να έχει αποτέλεσμα η θεραπεία Invisalign εάν φοράω τους νάρθηκές μου μόνο όταν κοιμάμαι;
Πρέπει να φοράτε τους νάρθηκες Invisalign 20 με 22 ώρες την ημέρα για να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. 
Θα επηρεάσει την ομιλία μου η χρήση των διαφανών ναρθήκων Invisalign;
Μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες για να συνηθίσει η γλώσσα σας τους νάρθηκες Invisalign στο στόμα σας και ενδέχεται να ψευδίζετε λίγο στην αρχή. Αλλά αυτό εξαφανίζεται γρήγορα. 
Το κάπνισμα λεκιάζει τους νάρθηκες;
Το κάπνισμα αποθαρρύνεται όσο φοράτε τους νάρθηκες Invisalign, επειδή υπάρχει πιθανότητα να κηλιδωθούν. 
Μπορώ να μασάω τσίχλα όταν φοράω τους νάρθηκες;
Όχι, η τσίχλα θα κολλήσει στους νάρθηκες Invisalign. Σας συνιστούμε να αφαιρείτε τους νάρθηκες για όλα τα γεύματα και τα σνακ, καθώς και τις τσίχλες. 
Μπορούν να βγουν οι νάρθηκες όταν κοιμάμαι;
Είναι πολύ απίθανο να βγουν οι νάρθηκές σας, ανεξάρτητα από το τι κάνετε: κοιμάστε, μιλάτε, γελάτε κ.λπ. Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν καλά στα δόντια σας, επομένως αυτό δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία. 
Πήγα ταξίδι και ξέχασα να πάρω μαζί μου τις νάρθηκες. Θα υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή τους μετά;

Η απάντηση εξαρτάται από το πόσο καιρό έχετε περάσει χωρίς να φοράτε τους νάρθηκες Invisalign. Εάν έχει περάσει λίγο διάστημα, οι νάρθηκές σας λογικά θα εφαρμόζουν εύκολα, αλλά μπορεί να νοιώσετε άβολα. Εάν έχει περάσει πολύ καιρός, μιλήστε με τον ιατρό Invisalign για την κατάστασή σας. 

 

Πώς πρέπει να φροντίζω τους νάρθηκές μου;
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίζω τους νάρθηκές μου;
Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίζετε τους νάρθηκές σας είναι να τους βουρτσίζετε και να τους ξεπλένετε με χλιαρό νερό, και να χρησιμοποιείτε τους κρυστάλλους καθαρισμού Invisalign ή τα ειδικά δισκία καθαρισμού. Είναι σημαντικό να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα και προτού φορέσετε τους νάρθηκές σας, για να έχετε καλή στοματική υγιεινή. 
Εάν έχω υπολείμματα τροφής (όπως βατόμουρα ή σάλτσα ζυμαρικών) στο στόμα μου όταν βάζω ξανά τους νάρθηκες, μπορεί να λεκιάσουν;
Ναί. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να βουρτσίζετε μετά από κάθε γεύμα, πριν τοποθετήσετε τους νάρθηκες Invisalign στο στόμα. 
Τι γίνεται αν χάσω ή σπάσω ένα νάρθηκα. Τι πρέπει να κάνω;
Εάν χάσετε ή σπάσετε ένα νάρθηκα Invisalign, ενημερώστε αμέσως τον ιατρό Invisalign. Ο ιατρός Invisalign θα συζητήσει μαζί σας για να διασφαλίσει ότι θα παραμένετε σε καλό δρόμο με το πλάνο θεραπείας σας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση προηγούμενου σετ ναρθήκων, του επόμενου σετ ναρθήκων ή παραγγελία ναρθήκων αντικατάστασης. 
Μπορώ να παραγγείλω νάρθηκες αντικατάστασης απευθείας από την Invisalign;
Όλοι οι νάρθηκες και τα συγκρατητικά πρέπει να παραγγελθούν μέσω του ιατρού Invisalign, επειδή θεωρούνται συνταγογραφούμενο προϊόν. Επικοινωνήστε απευθείας με τον ιατρό Invisalign εάν θέλετε να παραγγείλετε προϊόν αντικατάστασης. 
Τι θα γίνει όταν τελειώσω με τη θεραπεία Invisalign;
Θα πρέπει να φορέσω συγκρατητικά μετά τη θεραπεία για να αποτρέψω την κίνηση των δοντιών μου;
Οι περισσότεροι ιατροί Invisalign συστήνουν σε όποιον έχει ολοκληρώσει ορθοδοντική θεραπεία, είτε με σιδεράκια είτε με θεραπεία Invisalign, να χρησιμοποιήσει ένα συγκρατητικά για να αποτρέψει τη σταδιακή μετατόπιση των δοντιών στην αρχική τους θέση. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, γι' αυτό ρωτήστε τον ιατρό σας Invisalign εάν χρειάζεστε συγκρατητικά. 
Τι είδους συγκρατητικά πρέπει να χρησιμοποιώ;

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι συγκρατητικών, συνιστούμε συγκρατητικά Vivera. Τα συγκρατητικά Vivera είναι ειδικά σχεδιασμένοι για χρήση μετά από θεραπεία Invisalign και κατασκευάζονται από ένα αποκλειστικό υλικό3 που είναι 30% ισχυρότερο από άλλα κορυφαία υλικά διάφανων ναρθήκων, και σας βοηθάνε να διατηρήσετε το νέο σας χαμόγελο.  

Τα συγκρατητικά vivera θα είναι πρακτικά αόρατα, και φτιάχνονται κατά παραγγελία από μια αποτύπωση ή σάρωση των δοντιών σας, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τους διάφανους νάρθηκες Invisalign 

Πόσο κοστίζουν τα συγκρατητικά Vivera;

Επικοινωνήστε με τον ιατρό Invisalign για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκρατητικά Vivera, καθώς η τιμή μπορεί να βασίζεται στις προσωπικές σας ανάγκες. Όλες οι παραγγελίες συγκρατητικών Vivera περιλαμβάνουν ένα επιπλέον σετ, σε περίπτωση που χάσετε το ένα. 

 

Πώς μπορώ να παραγγείλω συγκρατητικά vivera;
Μπορείτε να παραγγείλετε συγκρατητικά Vivera μέσω του ιατρού Invisalign.
Για πόσο διάστημα θα πρέπει να φοράω τα συγκρατητικά vivera;
Ο ιατρός Invisalign θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το πόσο συχνά πρέπει να φοράτε τα συγκρατητικά σας. Συνήθως, πρέπει να φοράτε το πρώτο καθημερινώς, κατόπιν, με βάση την πρόταση του ιατρού Invisalign, μπορεί σταδιακά να μειώσετε το χρόνο που τους φοράτε και να τους φοράτε μόνο τη νύχτα. 
Χάσατε το συγκρατητικό σας vivera; Κανένα πρόβλημα.
Εάν χάσετε ή σπάσετε το τελευταίο σετ συγκρατητικών Vivera ή απλά φθαρεί, επικοινωνήστε με τον ιατρό Invisalign. Θα συζητήσει μαζί σας για την αγορά ενός νέου σετ συγκρατητικών vivera, για να συνεχίσετε να δείχνετε το φοβερό όμορφό σας χαμόγελο!
Loading...