Σας πάει μπροστά.

Κάθε καινοτόμο χαρακτηριστικό του συστήματος Invisalign έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύψει το χαμόγελο που σας αξίζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μεταμορφώσει τη ζωή τους με τους αφαιρούμενους, σχεδόν αόρατους νάρθηκές μας. 

Προσαρμοσμένοι για να μετακινούν τα δόντια σας λίγο-λίγο, κάθε μικρή μετατόπιση σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη έκδοση του εαυτού σας - αποτελεσματικά, απαλά και με ακρίβεια.  

Σας πάει μπροστά με το χαμόγελο. 

Η θεραπεία με Invisalign έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι αποτελεσματική. Στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού Invisalign μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ήπιων έως σύνθετων προβλημάτων που σχετίζονται με το ίσιωμα των δοντιών1.

Η ζωή σας κινείται γρήγορα. Μαζί με το χαμόγελό σας.

Αλλάζοντας τους νάρθηκες Invisalign κάθε εβδομάδα και όχι κάθε δύο εβδομάδες, μπορείτε να επιτύχετε το χαμόγελο που θέλετε σε διάστημα μόλις 3 μηνών. Αυτό σημαίνει ταχύτητα έως 50% μεγαλύτερη από πριν4. 

Με τους δικούς σας όρους.

 

Τα υπερσύγχρονα ψηφιακά εργαλεία προγραμματισμού θεραπείας σημαίνουν ότι χρειάζεστε μόνο σύντομες και συνήθως μη επεμβατικές επισκέψεις στον ιατρό Invisalign κάθε 6 έως 8 εβδομάδες. Ο ιατρός θα σας δώσει την επόμενη σειρά ναρθήκων που θα πάρετε στο σπίτι - έτσι θα μπορείτε να τους αλλάζετε κάθε 1-2 εβδομάδες, όπου κι αν είστε.

Περισσότερη ακρίβεια, λιγότερος πόνος.

 

Οι νάρθηκες που κατασκευάζονται από το υλικό SmartTrack είναι πιο άνετοι, κόβονται ακριβώς στη γραμμή των ούλων σας για να εφαρμόζουν καλύτερα2 και είναι εύκολο να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν5. Είναι επίσης λιγότερο επώδυνοι από τα σιδεράκια6. 

Πάνε τη ζωή σας μπροστά, δεν την περιορίζουν.

Επειδή οι νάρθηκες είναι αφαιρούμενοι, μπορείτε να τους τοποθετείτε και να τους αφαιρείτε εύκολα ώστε να εξακολουθήσετε να απολαμβάνετε τα φαγητά που σας αρέσουν χωρίς περιορισμούς. Αν συμμετέχετε σε αθλήματα φυσικής επαφής με άλλους παίκτες, οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign μπορούν να αφαιρεθούν πριν παίξετε. 

Το πιο προηγμένο σύστημα με διάφανους νάρθηκες στον κόσμο.

Σας πάει μπροστά.

 

Το χαμόγελο που θέλετε είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Εύρεση ιατρού Invisalign

1Δεδομένα σε αρχείο στην Align Technology. 2Το υλικό SmartTrack και τα χαρακτηριστικά SmartForce είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνουν τον έλεγχο της μετακίνησης των δοντιών με τους διάφανους νάρθηκες Invisalign. 3Ποσοστό των ειδικών στην υγιεινή των δοντιών που εργάζονται κυρίως προσφέροντας το σύστημα Invisalign που "συμφωνούν" ή "συμφωνούν πολύ" με το ερώτημα "Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με διάφανους νάρθηκες Invisalign, οι περισσότεροι ασθενείς παρουσιάζουν ορατή μείωση στην πλάκα“ (n=176). 4Invisalign Go και Invisalign Lite μόνο. Με αλλαγές νάρθηκα ανά μία εβδομάδα σε σύγκριση με τις αλλαγές ανά δύο εβδομάδες. Οι αλλαγές νάρθηκα ανά μία εβδομάδα είναι στη διάκριση του ιατρού Invisalign και εξαρτώνται από το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Οι χρόνοι θεραπείας ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενή και πρέπει να προσδιοριστούν από τον ιατρό σας. 5Σε σύγκριση με τυποποιημένο υλικό 0,30 ιντσών, σε μονή στρώση. 6Σε μια μελέτη των Miller et al, με ενήλικες να πραγματοποιούν μετρήσεις πόνου κατά την πρώτη εβδομάδα θεραπείας. Kevin Miller et al. “A comparison of treatment impacts between Invisalign aligner and fixed appliance therapy during the first week of treatment.” American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics. Volume 131, Issue 3, pp. 302. e1-302.e9, March 2007.