Καινοτομίες Invisalign.

Επεκτείνουν δυνατότητες.

Διευρύνουμε τις δυνατότητες του συστήματος Invisalign από το 1997. Είμαστε το πιο εξελιγμένο σύστημα με διάφανους νάρθηκες στον κόσμο - επινοούμε συνεχώς και αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν το καλύτερο χαμόγελό τους.

Δείτε το ταξίδι σας πριν ξεκινήσει.

Γίνετε ένας ασθενής Invisalign και δείτε σε προεπισκόπηση το νέο σας χαμόγελο πριν καν ξεκινήσει η θεραπεία, με την τεχνολογία ClinCheck® που χαρτογραφεί ψηφιακά ολόκληρο το ταξίδι Invisalign. Ο ιατρός Invisalign σχεδιάζει ένα ακριβές, εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, το οποίο περιλαμβάνει τις ακριβείς κινήσεις των δοντιών σας και τη χρονική διάρκεια της θεραπείας σας.

Κλείστε ένα ραντεβού με κάποιον ιατρό Invisalign

Μετακίνηση που είναι κατά 75% πιο προβλέψιμη.

Όταν πρόκειται για το χαμόγελό σας, η ακρίβεια και η προβλεψιμότητα είναι ζωτικής σημασίας για μια άνετη και αποτελεσματική εμπειρία. Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign είναι κατασκευασμένοι από το υλικό SmartTrack, το οποίο παρέχει παραπάνω από 75% βελτίωση στη συνολική προβλεψιμότητα της μετακίνησης των δοντιών1.

Κάθε αλλαγή νάρθηκα είναι ένα μικρό βήμα προς τη μεγάλη μεταμόρφωσή σας, καθώς τα δόντια σας μετακινούνται άνετα και αποτελεσματικά προς την τελική τους θέση. 

Και αν ο ιατρός Invisalign σάς πληροφορήσει ότι μπορείτε να αλλάζετε τους νάρθηκές σας κάθε εβδομάδα και όχι κάθε δύο εβδομάδες, θα μπορούσατε να επιτύχετε το νέο σας χαμόγελο σε μόλις 3 μήνες, γεγονός που σημαίνει ταχύτητα έως 50% μεγαλύτερη από πριν2.

Προώθηση της ψηφιακής οδοντιατρικής.

Προωθήσαμε την ψηφιακή οδοντιατρική με την εισαγωγή του iTero®. Αντικαθιστώντας τα χειροκίνητα αποτυπώματα, ο ενδοστοματικός σαρωτής μας δημιουργεί γρήγορες και ακριβείς 3D ψηφιακές εικόνες των δοντιών σας που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη του πλάνου θεραπείας σας4.

Το μέλλον είναι σε 3D εκτύπωση.

Οδηγούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην οδοντιατρική και την ορθοδοντική, καθιστώντας το μέταλλο και τα αναλογικά δεδομένα στοιχεία του παρελθόντος καθώς μετακινούμε τα όρια προς τα εμπρός.

Είμαστε ο μεγαλύτερος χρήστης στον κόσμο της υπερσύγχρονης τεχνολογίας 3D εκτύπωσης για την κατασκευή εξατομικευμένων ναρθήκων υψηλής ακρίβειας3.

 

Κάντε την κίνησή σας σήμερα.

Απελευθερώστε τη δύναμη της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας για το χαμόγελό σας.  

Ζητήστε ένα ραντεβού

1Σε σύγκριση με τυποποιημένο υλικό 0,30 ιντσών, σε μονή στρώση. 2Invisalign Go και Invisalign Lite μόνο. Με αλλαγές νάρθηκα ανά μία εβδομάδα σε σύγκριση με τις αλλαγές ανά δύο εβδομάδες. Οι αλλαγές νάρθηκα ανά μία εβδομάδα είναι στη διάκριση του ιατρού Invisalign και εξαρτώνται από το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Οι χρόνοι θεραπείας ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενή και πρέπει να προσδιοριστούν από τον ιατρό σας. 3Δεδομένα σε αρχείο στην Align Technology. 4Ορισμένοι ιατροί ενδέχεται να παίρνουν ακόμη φυσικά αποτυπώματα.